Η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΧΑΡΤΟΦΥΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΚΑΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΧΑΡΤΟΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ELISSABETΣυμπολίτισσες και συμπολίτες,
σήμερα, η γνώση, η εμπειρία, το μεράκι και η θέληση για προσφορά, πρέπει να είναι προϋπόθεση για την ενασχόληση με τα κοινά. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς όραμα ,πρωτοβουλία, δημιουργία και αποτέλεσμα.
Παράλληλα, όλα πρέπει να στηρίζονται στη χρηστή δημοσιονομική πολιτική με σεβασμό στον πολίτη, ενώ για όλα αυτά που γίνονται και πρόκειται να γίνουν, χρειάζεται διάφανη πολιτική - κοινωνική διαδρομή και πολιτικό ήθος.
Η ειλικρίνεια και η ανιδιοτέλεια πρέπει να αποτελούν τα χαρακτηριστικά προσόντα όσων θέλουν, αγωνιώντας για το μέλλον του νησιού, να προσφέρουν από θέσεις ευθύνης.
Επειδή η σημερινή Νίσυρος είναι αυτό, που οραματιζόμαστε, επειδή στο Δήμο μας διαμορφώνεται συνεχώς η καθημερινότητά μας και η Νίσυρος, βρίσκεται στην τροχιά παραγωγικού μοντέλου ανάπτυξης, επειδή η κοινωνική συνοχή είναι το ζητούμενο της εποχής μας και όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν Δικαίωμα στo νησί μας, επειδή έχω δει και κακούς και καλούς Δημάρχους και ξέρω τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, επειδή βαρέθηκα να ακούω “και τι κάνεις εσύ”, “ γιατί δεν βοηθάς”;, πολλοί φίλοι, γνωστοί, σύντροφοι, μου είπαν ξανα…."τόλμησέ το".
Γι αυτό ξανατολμώ, να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για το Δήμο της Νισύρου, με το συνδυασμό της Π.Ε.Κ.Α.Ν. του Χριστοφή Κορωναίου.