Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΣΑΠΛΑΔΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΚΑΝ

XasaΜε μια λιτή ανάρτηση ο Δημήτρης Χασαπλαδάκης ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΠΕΚΑΝ για τις Δημοτικές εκλογές του 2019:
Η ΝΙΣΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ Η Νίσυρος δεν είναι ένας απλός τόπος. Είναι ιδέα! Και η ιδέα δεν περιορίζεται, δεν φυλακιζεται... Είναι στο μυαλό και στην καρδιά του κάθε Νισύριου και της κάθε Νισυριάς, όπου και αν βρισκόμαστε! Με αίσθημα ευθύνης και αγάπη για τη Νίσυρο της καρδιάς μας, για την Νίσυρο- ιδέα θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη Πατριωτική Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης της Νισύρου με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Χριστοφή Κορωναίο.
Είναι σίγουρο πως ο Δημήτρης με την εμπειρία του, τις γνώσεις, τις ιδέες του και κυρίως την αγάπη του για τη γενέτειρά του Νίσυρο έχει να προσφέρει πολλά. Η συμμετοχή του προσδίδει μεγαλύτερο κύρος στο ψηφοδέλτιο της ΠΕΚΑΝ, σηματοδοτεί δε το ξεκίνημα του προεκλογικού αγώνα μας και τη συστράτευση για μια ευρεία και χωρίς προηγούμενο εκλογική νίκη  για τη συνέχιση των προσπαθειών μας για τη Νίσυρο που οραματιζόμαστε