ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018

1bda2f3376031e7e83571826e98263e5Συμπληρώνονται 132 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο διεκδικώντας 8 ώρες εργασίας και καλύτερες συνθήκες. Η 1η του Μάη παραμένει το διαχρονικό πανανθρώπινο σύμβολο των αγώνων των εργαζομένων ενάντια στην εκμετάλλευση. Η Πρωτομαγιά φέτος έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και πλησιάζουμε πολύ κοντά στην έξοδο από την εποχή των μνημονίων που μας οδήγησαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές που είχαν ως αποτέλεσμα την φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας, την μείωση του ΑΕΠ κατά 25%, την αύξηση της ανεργίας σε τρομακτικά επίπεδα και την μείωση των μισθών.

Ως Δημοτική Αρχή αγωνιζόμαστε με στόχους την μηδενική ανεργία, την αύξηση των μισθών, την δίκαιη ανάπτυξη της Νισύρου βασισμένη στην οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη και την προστασία του περιβάλλοντος. Αγωνιζόμαστε για την ολοκληρωμένη Αξιοβίωτη Ανάπτυξη.

Την Πρωτομαγιά η καταπράσινη Νίσυρος γιορτάζει τον ερχομό της Άνοιξης, της αναγέννησης της φύσης, την ημέρα της βλάστησης, των λουλουδιών, της ομορφιάς των χρωμάτων, η Νίσυρος γιορτάζει το μεγαλείο της φύσης.