Ολολκήρωση έργων.

Έως τα τέλη Ιανουαρίου ολοκληρώθηκαν τα παρακάτω έργα:

1) Τσιμεντόστρωση του παραλιακού δρόμου στο Μανδράκι από το φούρνο μέχρι τον Άγιο Σάββα. Ο δρόμος αυτός ήταν σε άσχημη κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια και τώρα δίνεται η δυνατότητα σε όλους για περπάτημα και για ομαλή πρόσβαση με τροχοφόρα.

2) Τοποθετήθηκαν δύο αγωγοί μεγάλης διαμέτρου στην πλατεία του Άγιου Σάββα που δίνουν διέξοδο προς τη θάλασσα στα όμβρια ύδατα που μαζεύονται στην πλατεία. Με αυτό το έργο λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η περιοχή τον χειμώνα.

3) Ολοκληρώθηκε η πλακόστρωση του στενού που συνδέει τον κεντρικό δρόμο στο Μανδράκι με τον παραλιακό δρόμο στο σημείο της πλατείας Ηρώων.

4) Ολοκληρώθηκε η πλακόστρωση στα στενά από τον φούρνο στην πλατεία Ηρώων ως  το Λευκαντιό.

5) Ολοκληρώθηκαν οι επισκευές στο εκδοτήριο εισιτηρίων στο λιμάνι με πλήρη ανακαίνιση του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου, με καινούργια κουφώματα, με κλιματιστικό και με πρόσθεση εσωτερικών καθισμάτων. Πλήρης ανακαίνιση έγινε και στις προσκείμενες τουαλέτες. Την άνοιξη με το μπογιάτισμα του εξωτερικού χώρου θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες.

6) Η επισκευή του κατεστραμμένου για πάρα πολλά χρόνια τοιχίου στην περιοχή Κουκουμά, μπροστά στην οικία του κ.Παπακώστα, βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής του. Ετσι έχει αποφευχθεί ο κίνδυνος κατάρευσης της επαρχιακής οδού. Σύντομα θα τοποθετηθούν πέτρινα κυγκλιδώματα και πέτρινα παγκάκια.