Ασφακτοστρώθηκε ο δρόμος που οδηγεί από το λιμάνι στο Παλιόκαστρο.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου που οδηγεί από το λιμάνι στο Παλαιόκαστρο και συγκεκριμένα από την διασταύρωση του δρόμου Ξενώνα-Παράδεισο, προς την περιοχή του Κάστρου. Ο παραπάνω δρόμος μήκους περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων, εκτός του ότι είναι ο μοναδικός περιφερειακός που εξυπηρετεί levitra cost per pill τη περιοχή που βρίσκονται το κτίριο Γυμνασίου-Λυκείου, Δημ. στάδιο, Παλαιόκαστρο, διασχίζει περιοχές αποκλειστικά αγροτικών δραστηριοτήτων, εξυπηρετεί αγρότες κατά κύριο επάγγελμα, αλλά και άλλους κατοίκους οι οποίοι ασχολούνται με τη γεωργία και τη κτηνοτροφία.

Χάρις σε αυτόν έχουν πρόσβαση όλες οι γεωργικές περιοχές που υπάρχουν μέχρι το Κάστρο εκατέρωθεν του δρόμου. Σε άμεση επαφή με τον δρόμο υπάρχουν 163 ιδιοκτησίες. Στα αξιοθέατα υπάρχει το κάστρο,14 εξωκλήσια, 23 παλιά κτίσματα αγροτικών δραστηριοτήτων (καζαναριά, λινοί, σπηλάδια,κ.λ.π). Σε απόσταση 100-150 μέτρων από το δρόμο, όπου η πρόσβαση γίνεται με μονοπάτια και θα ωφεληθούν από το έργο αυτό. Υπολογίζεται ότι οι ιδιοκτησίες είναι περίπου 500. Το έργο χρηματοδοτήθηκε απο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Πέραν του δρόμου αυτού, έχει ασφαλτοστρωθεί κομμάτι του δρόμου που οδηγεί στο μοναστήρι της Ευαγγελίστρας. Το κομμάτι αυτό μήκους μήκους 250 μέτρων ήταν σε πολύ κακή κατάσταση με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.