Παρουσίαση της ιστοσελίδας του Δήμου, στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Ι. Κορωναίος παραβρέθηκε στην Αθήνα από το Σαββάτο  22/11/2014 έως και την Τρίτη 25/11/2014.
Το Σάββατο 22/11/2014 ο Δήμαρχος έκανε την παρουσίαση του Νέου Διαδικτυακού Κόμβου του Δήμου Νισυρίων με όνομα www.nisyros.gr στην κατάμεστη από Νισύριους αίθουσα του Συλλόγου Νισυρίων Αθηνών – Πειραιώς «Γνωμαγόρας».

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Γνωμαγόρα Σακελλαρίδης Οδυσσέας και ο επίτιμος Πρόεδρος Χαρτοφύλης Ιωάννης και πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Από την Εταιρεία Νισυριακών Μελετών παραβρέθηκε ο πρόεδρος Χαρτοφύλης Κωνσταντίνος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παραβρέθηκε επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Ελισσάβετ Τασούλη. Το παρών έδωσε και ο δημοσιογράφος της ομογενειακής εφημερίδας της Αμερικής "Εθνικός Κήρυκας". Διαβάστηκαν χαιρετισμοί του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Υψηλάντη Βασιλείου και του πρώην Υπουργού κ. Νικητιάδη Γεωργίου.

Ο Δήμαρχος έκανε παρουσίαση του έργου της νέας Δημοτικής Αρχής τους πρώτους τρεις μήνες και έγινε συζήτηση επί όλων των θεμάτων που αφορούν την Νίσυρο. Η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, η οποία είναι συχνός επισκέπτης της Νισύρου, έκανε αναφορά στη σημασία που έχει η ανάπτυξη και διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση της ιστοσελίδας από τον Οδυσσέα Σακελλαρίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα σε όλους τους Νισύριους και σε όλους τους επισκέπτες να ενημερωθούν για την κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου. Επίσης στοχεύει στην αμφίδρομη επικοινωνία όλων των Νισύριων και στην δημιουργία ενός σύγχρονου ψηφιακού δήμου.