Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΤΣΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΚΑΝ

IMG 4e89d401b1a50c1d05dc11efeb1fce20 V 3Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
όσο αυστηρά και αν κρίνει κάποιος το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής, δεν μπορεί να μη διαπιστώσει τα μεγάλα βήματα που έγιναν σε όλους σχεδόν τους τομείς που αφορούν στο νησί μας. Μικρά και μεγάλα έργα έγιναν σε όλη την έκταση του νησιού, η Νίσυρος «ταξίδεψε» σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης με στοχευμένες κινήσεις, με αποτέλεσμα την θεαματική αύξηση του τουρισμού ενώ δρομολογήθηκαν σχεδόν στο σύνολο τους τα έργα υποδομής που έχει ανάγκη το νησί μας. Επιπρόσθετα, το τέλος της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής βρίσκει το δήμο οικονομικά ισχυρό να πατάει γερά στα πόδια του.
Η συμμετοχή της δικής μου γενιάς στην προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας, είναι επιβεβλημένη. Η συνέχιση της προσπάθειας που ξεκίνησε τον Μάιο του 2014 είναι επιβεβλημένη.
Για τους λόγους αυτούς, συντάσσομαι με τον έντιμο, ικανό και αποτελεσματικό σημερινό Δήμαρχο Χριστοφή Κορωναίο, συμβάλλοντας και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις στον αγώνα για την αναγέννηση της Νισύρου. Στις 26 Μαΐου 2019, θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΠΕΚΑΝ.