ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 26ης Δεκεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος.

Η συνάντηση διήρκεσε 45 λεπτά σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νίσυρος και στην επίσκεψη του Προέδρου στη Νίσυρο την 7η του Μάρτη 2018. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έδειξε ενδιαφέρον και προθυμία να στηρίξει το Δήμο Νισύρου στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και εστίασε περισσότερο στα θέματα που αφορούν την εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού στο νησί και το θέμα του λατομείου ελαφρόπετρας στο Γυαλί και ζήτησε από τον Δήμαρχο να τον ενημερώσει για την εξέλιξη αυτών των θεμάτων.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του και του ευχήθηκε δύναμη στο μεγάλο εθνικό έργο που επιτελεί.

Η συνάντησή ολοκληρώθηκε με την επίδοση αναμνηστικού λευκώματος της αρχιτεκτονικής της Νισύρου και την υπόσχεση πραγματοποίησης της επόμενης συνάντησης στη Νίσυρο. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμαρχο της Νισύρου η συνάντηση με τον εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.